2018 paras suomalainen valokuva Sony World Photography Awards -valokuvakilpailussa on valittu

Sony World Photography Awards

Suomen kansallisen sarjan voittajaksi valittiin Sony World Photography valokuvakilpailussa Damond Beckfordin kuva.
Kaikki kilpailun avoimen sarjan ja kansallisten sarjojen voittajat julkistettiin eilen 20.3.2018.
Kaikki valokuvat ovat nähtävillä täältä.

World Photography Organisationin järjestämä Sony World Photography Awards on maailman monipuolisin valokuvauskilpailu.
Vuoden 2018 Sony World Photography Awards -valokuvakilpailu on järjestyksessään 11. ja se keräsi  320 000 osallistujaa yli 200 maasta!

“Ensilumien tultua Etelä-Suomeen, lähdin Nuuksion kansallispuistoon kuvaamaan talvisia maisemia. Otin kuvauskopterin mukaan, jotta saisin uusia kuvakulmia. Tämä pieni lampi keskellä metsää näytti erittäin komealta valkoisten puiden ympäröimänä. Kuva on otettu marraskuussa 2017”, Beckford taustoittaa “Musta Aukko” -voittajakuvaansa.

“Olen erittäin innoissani voitettuani tämän sarjan näin suuressa ja arvostetussa kilpailussa. Voitto motivoi kuvaamaan seikkailujani ja matkojani myös jatkossa. Toivon voiton tuovan kansainvälistä näkyvyyttä, ja että se vie minua lähemmäs unelmaani olla ammattilaismatkavalokuvaaja”, Beckford jatkaa.

Suomen kansallisen sarjan voittaja Damond Beckford palkitaan Sonyn valokuvauskalustolla, sekä hän pääsee osallistumaan Sony World Photography Awards palkintoseremoniaan 19.4 Lontoossa.
Voittajakuva pääsee näytille osana Sony World Photography Awards Exhibition -näyttelyä Lontoossa 20.4.–6.5.

Suomen kansallisen sarjan voittaja julkistettiin eilen 20.3 yhdessä kaikkien 63 kansallisten sarjan voittajien kanssa. Kokonaiskilpailun voittaja sekä ammattilaissarjan voittaja julkistetaan 19.4.2018.

Voittajakuva ”Black Hole” näyttää tältä!

 

Paljon onnea Damond BEckford!